Nezaradené / oznamenia

Zápisnica z výberového konania na pozíciu vedúci/a Mestského zimného štadióna

ZÁPISNICA z výberového konania na obsadenie pracovného miesta vedúci/vedúca prevádzky Mestský zimný štadión organizácie Správa majetku mesta Trnava, p. o.,

1. Výberové konanie bolo vyhlásené dňa 07.08.2023. Inzerát bol zverejnený na istp.sk, na stránke mesta Trnava (sekcia Úradné oznamy) a na stránke Mestského zimného štadióna. Výberové konanie sa uskutočnilo 18.09.2023 od 09.00 hod., v sídle organizácie Správa majetku mesta Trnava, p. o.

2. Do výberového konania na uvedené pracovné miesto sa v stanovenom termíne prihlásilo 17 uchádzačov.
3. Na výberové konanie boli pozvaní 4 uchádzači, ktorí spĺňali požadované základné kvalifikačné predpoklady a požiadavky:

Zúčastnení: • Ing. Peter T. • Ľuboš O. • Tatiana L. • Mgr. Marek N.

4. Výberová komisia zasadala v nasledovnom zložení:

a. Ing. Lenka Klimentová, PhD., riaditeľka SMMT, p. o.

b. Ing. Ivona Táčovská, vedúca odboru vnútornej správy

c. JUDr. Tomáš Budinský, právne oddelenie

d. Ing. Ondrej Petrinec, referent technického úseku

e. Mária Gážiová, referent personálneho úseku

5. Výberové konanie prebehlo formou osobného pohovoru, kde boli uchádzačom položené otázky zamerané na zistenie odborných zručností a schopností ako aj na zistenie ich osobnostných kvalít. Súčasťou výberového konania bolo i zistenie praktických znalostí a zručností uchádzačov pri práci s PC v programoch Microsoft Word a Excel. Na základe posúdenia výsledkov výberového konania, počas ktorého boli všetkým uchádzačom položené rovnaké otázky a zadané rovnaké úlohy, výberová komisia skonštatovala, že vo výberovom konaní uspel pán Mgr. Marek Neštický a bude mu ponúknuté pracovné miesto vedúceho prevádzky Mestský zimný štadión organizácie SMMT, p. o.
V Trnave, dňa 25.09.2023
Zapísala: Mária Gážiová, referent personálneho úseku, SMMT, p. o., v. r.

0 Comments